Behandelingen

De meest voorkomende behandelingen in Kliniek la Pêche zijn Botox behandelingen. Botox® bestaat uit botulinum toxine om de spieractiviteit tijdelijk te verminderen. Naast een oplossing voor rimpels, kraaienpootjes, littekens en andere uiterlijke oplossingen, kunnen Botox® injecties ook gebruikt worden om problemen zoals overmatig zweten (hyperhidrosis) te behandelen.
Botox-injecties kunnen ook helpen bij het voorkomen van chronische migraine.

Cosmetische kliniek La Pêche biedt de onderstaande behandelingen voor haar klanten:

Botox behandeling

De behandeling met botuline toxine type A (Vistabel®, Botox®, Azzalure®, Bocouture®) neemt circa 15 minuten in beslag. Afhankelijk van het aantal zones dat behandeld gaat worden kan deze procedure wat langer duren.
Na 5 tot 10 dagen begint u het effect te zien.

botox voor en na voorhoofd fronsrimpel
Fillers in kliniek la peche

Fillers

Sommige rimpels worden veroorzaakt door het dunner en slapper worden van de huid. Fillers worden gebruikt voor het opvullen van plooien en rimpels, het accentueren van lipcontouren, kaaklijn en jukbeenderen. Daarbij verjongt u het gelaat.  Fillers verdwijnen na een aantal maanden tot zelfs meer dan één jaar afhankelijk van het product en de huidsamenstelling/stofwisseling.

Overmatige transpiratie

Iedereen zweet, want zo reguleert ons lichaam de temperatuur. Mensen met hyperhidrose produceren echter meer zweet dan nodig is om hun lichaamstemperatuur op peil te houden.

flesje met botox
Overmatige transpiratie verhelpen met botox kliniek Varik

Botox behandeling speciaal voor mannen

De vraag naar cosmetische behandelingen bij mannen is de laatste jaren snel toegenomen. Mannen willen er niet alleen jonger en knapper uitzien, maar zij wensen ook dat zij er uitgerust en fris uitzien. Mannen zijn minder geïnteresseerd in het corrigeren van een rimpel, maar wensen er over het algemeen minder moe uit te zien. Daarom zijn fillers (hyaluronzuur) bij mannen (net zoals bij vrouwen) het hulpmiddel bij uitstek.

Een mooie uitstraling start hier!