Botox en filler behandeling voor mannen

De vraag naar cosmetische behandelingen bij mannen is de laatste jaren snel toegenomen. Mannen willen er niet alleen jonger en knapper uitzien, maar zij wensen ook dat zij er uitgerust en fris uitzien. Mannen zijn minder geïnteresseerd in het corrigeren van een rimpel, maar wensen er over het algemeen minder moe uit te zien. Daarom zijn fillers (hyaluronzuur) bij mannen (net zoals bij vrouwen) het hulpmiddel bij uitstek.
De meest gebruikelijke aanpak en behandeling bij mannen vraagt meestal 2 sessies. De eerste sessie behandelt de diepere lagen van de huid, waardoor er een meer frisse uitstraling wordt bereikt. Indien gewenst kan in een tweede behandeling rimpels worden opgevuld; dit natuurlijk in overleg met de klant.

Filler behandeling kaaklijn man

Ook bij de behandeling met Botox®, waarbij bv de frons, kraaienpoten, voorhoofd behandeld worden, zijn vaak 2 behandelsessies nodig. De eerste behandeling is bedoeld voor het bovenste gedeelte van het voorhoofd en een tweede behandeling (of controlesessie) om te beoordelen of het onderste gedeelte van het voorhoofd mee behandeld dient te worden. De cosmetische behandeling bij de man verschilt in veel opzichten van de gemiddelde behandeling bij de vrouw. Het is de verantwoordelijkheid en het specialisme van de cosmetisch arts om de specifiek mannelijke aandachtsgebieden en verwachtingen van de klant te vertalen in een behandelvoorstel.

Heeft u interesse in de mogelijkheden van Botox® bij de cosmetische kliniek La Pêche? Neem dan vrijblijvend contact op.

Een mooie, natuurlijke uitstraling start hier!