fbpx

Fillers

Sommige rimpels worden veroorzaakt door het dunner en slapper worden van de huid. Een behandeling met fillers zorgt ervoor dat deze plooien en rimpels worden opgevuld. Daarbij accentueren ze de contouren en het verjongen van het gelaat.
Denk hierbij aan het opvullen van de neus-lippen plooi en het corrigeren van afhangende mondhoeken, het vergroten van het lipvolume, de zogenaamde rokerslijntjes in de bovenlip. Met fillers accentueert u de lipcontouren, kaaklijn en jukbeenderen. Ook de lachrimpels in de wangen kunnen behandeld worden door de huid van de wangen te verstevigen.

Geen permanente fillers

Wij werken uitsluitend met tijdelijke fillers. De filler en daarmee ook het effect ervan verdwijnt na een aantal maanden tot zelfs meer dan één jaar afhankelijk van het product en de huidsamenstelling/stofwisseling. Permanente fillers zijn daarentegen blijvend en het effect ervan is onomkeerbaar. Ondanks dat dit veelbelovend klinkt is dit nu juist dit de reden dat wij geen permanente fillers aanbieden.

Wij zijn van mening dat op lange termijn het resultaat en de risico’s van permanente fillers niet te overzien zijn.

filler behandeling neus lippenplooi

Heeft u interesse in de mogelijkheden van fillers bij de cosmetische kliniek La Pêche? Neem dan vrijblijvend contact op.

Een mooie, natuurlijke uitstraling start hier!

Menu