Fillers

Sommige rimpels worden veroorzaakt door het dunner en slapper worden van de huid. Een behandeling met fillers zorgt ervoor dat deze plooien en rimpels worden opgevuld. Daarbij accentueren ze de contouren en het verjongen van het gelaat.

Denk hierbij aan het opvullen van de neus-lippen plooi en het corrigeren van afhangende mondhoeken, het vergroten van het lipvolume, de zogenaamde rokerslijntjes in de bovenlip. Met fillers accentueert u de lipcontouren, kaaklijn en jukbeenderen. Ook de lachrimpels in de wangen kunnen behandeld worden door de huid van de wangen te verstevigen.

Wat is een filler

Een filler is een hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een onderdeel van collageen, welke normaal in de huid voorkomt. Wij werken uitsluitend met Belotero van Merz Aesthetics.  Dit product is 100% veilig gebleken. Er bestaan verschillende soorten die voor verschillende gebieden gebruikt worden. Zo wordt voor het herstellen van volume in het gelaat een stevig hyaluronzuur gebruikt en voor de lippen en hals juist een heel dun product.

Het resultaat van de behandeling blijft, afhankelijk van uw stofwisseling en de dikte van het product, 6 maanden tot langer dan één jaar aanhouden.

fillers jukbeenderen

Geen permanente fillers

Wij werken uitsluitend met tijdelijke fillers. De filler en daarmee ook het effect ervan verdwijnt na een aantal maanden tot zelfs meer dan één jaar afhankelijk van het product en de huidsamenstelling/stofwisseling. Permanente fillers zijn daarentegen blijvend en het effect ervan is onomkeerbaar. Ondanks dat dit veelbelovend klinkt is dit nu juist dit de reden dat wij geen permanente fillers aanbieden.

Wij zijn van mening dat op lange termijn het resultaat en de risico’s van permanente fillers niet te overzien zijn.

Voor een behandeling met fillers hanteert de kliniek de volgende procedure:

Samen met de arts bespreekt u uw wensen. De arts beslist samen met u of de behandeling met een filler de juiste weg is voor u. Uw medische voorgeschiedenis wordt besproken. De arts bespreekt met u de eventuele complicaties die door een behandeling kunnen optreden.
Mogelijk zijn er contra – indicaties om een behandeling met filler aan te gaan. Dan kan de behandeling uiteraard niet doorgaan. Eventueel zijn er andere behandelopties voor u.

U tekent een behandelovereenkomst.

Er wordt een medische dossier aangelegd, aangevuld met foto’s van het behandelgebied.

bespreken tijdens een intake hoe botox werkt en wat de mogelijkheden zijn
filler wordt aangespoten in de neus lippenplooi

De behandeling zal maximaal 30 minuten duren, afhankelijk van de gekozen behandeling. Het resultaat is direct zichtbaar.

Hyaluronzuur trekt wat vocht aan; de huid wordt daardoor ook wat steviger.

Na een behandeling kunt u uw dagelijkse routine moeiteloos vervolgen.

Er wordt een voorstel voor een controle afspraak gemaakt na 4 weken.

Mocht u vragen hebben nadat u behandeld bent, neem dan contact op met de kliniek. De arts belt u dan spoedig terug om uw vragen te beantwoorden.

na de filler behandeling belt de cosmetisch arts u terug

Heeft u interesse in de mogelijkheden van fillers bij de cosmetische kliniek La Pêche? Neem dan vrijblijvend contact op.

Een mooie, natuurlijke uitstraling start hier!