Huidverbetering met Profhilo

Profhilo bevat een hoge dosering hyaluronzuur.

Hyaluronzuur trekt water aan en zorgt dat de huid “gehydrateerd” blijft en minder droog wordt. Hyaluronnzuur kan de effecten van veroudering tegengaan en herstellen.

Profhilo wordt direct in de huid geïnjecteerd op bijvoorbeeld het gelaat, de hals, de borst en de handen.

Wat is het verschil tussen een filler en Profhilo?

Het verschil tussen een filler en Profhilo is dat Profhilo geen rimpels of volume kan herstellen. Het is dus GEEN filler maar een “skinbooster”.

Voor een behandeling met Profhilo hanteert de kliniek de volgende procedure:

huidverbetering met Profhilo

Samen met de arts bespreekt u uw wensen. De arts beslist samen met u of de behandeling met Profhilo de juiste weg is voor u. Uw medische voorgeschiedenis wordt besproken. De arts bespreekt met u de eventuele complicaties die door een behandeling kunnen optreden.

Mogelijk zijn er contra – indicaties om een behandeling met Profhilo aan te gaan. Dan kan de behandeling uiteraard niet doorgaan. (Eventueel zijn er andere behandelopties voor u? Die kunnen we dan samen bespreken).

U tekent een behandelovereenkomst.

Er wordt een medische dossier aangelegd, aangevuld met foto’s van het behandelgebied.

bespreken tijdens een intake hoe botox werkt en wat de mogelijkheden zijn
huidverbeterende behandeling met hyaluronzuur

De uiteindelijke behandeling. De behandeling zal maximaal 30 minuten duren, afhankelijk van de gekozen behandeling. Het resultaat is niet direct zichtbaar. Hyaluronzuur trekt wat vocht aan; de huid wordt daardoor steviger.

Na 4 weken wordt er een vervolgbehandeling afgesproken. Daarna moet nu na elke 6 maanden een vervolgbehandeling met Profhilo krijgen om de huid in optimale conditie te houden.

Na een behandeling kunt u uw dagelijkse routine moeiteloos vervolgen.

Er wordt een voorstel voor een controle afspraak en vervolgbehandeling gemaakt na 4 weken.

Mocht u vragen hebben nadat u behandeld bent, neem dan contact op met de kliniek. De arts belt u dan spoedig terug om uw vragen te beantwoorden.

Cosmetisch arts Bébé Bertels Kliniek la Peche

Heeft u interesse in de mogelijkheden van fillers bij de cosmetische kliniek La Pêche? Neem dan vrijblijvend contact op.

Een mooie, natuurlijke uitstraling start hier!