Over Bébé Bertels

Na mijn middelbare school opleiding ben ik geneeskunde gaan studeren aan de Universiteit van Utrecht. Na mijn studie volgde ik de specialisatie huisartsgeneeskunde in Londen en in Rotterdam.

In 1998 ben ik mij, naast mijn huisartsenpraktijk gaan specialiseren in de techniek met injectables. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op mijn vakgebied volg ik regelmatig lezingen.

Zo volgde ik bijvoorbeeld de Masterclass en workshop van de bekende plastische chirurg Mauricio de Maio in 2011 en bij Merz en Juvederm, verschillende individuele trainingen op gebied van perfectioneren van injectable technieken. Ik ben ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging Esthetische Geneeskunde.

Ik vind het belangrijk om als arts een bijdrage te kunnen leveren aan het welbevinden van anderen. Mijn specifieke aandachtsgebied zijn de esthetische en visuele aspecten van de mens.

Gerichte aandacht voor het individu, verwennen en vertroetelen, eerlijke en maatgerichte adviezen geven dat de cliënten met een tevreden gevoel huiswaarts keren.

Graag tot ziens!

Bébé Bertels

Esthetisch arts Bébé Bertels

Een mooie, natuurlijke uitstraling start hier!