Over Kliniek La Pêche in Varik

Na mijn middelbare school opleiding ben ik geneeskunde gaan studeren aan de Universiteit van Utrecht. Na mijn studie volgde ik de specialisatie huisartsgeneeskunde in Londen en in Rotterdam.

In 1998 ben ik mij, naast mijn huisartsenpraktijk gaan specialiseren in de techniek met injectables. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op mijn vakgebied volg ik regelmatig lezingen.
Zo volgde ik b.v. de Masterclass en workshop van de bekende plastische chirurg Mauricio de Maio in 2011 en bij Merz en Juvederm verschillende individuele trainingen op gebied van perfectioneren van injectable technieken. Ik ben ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging Esthetische Geneeskunde.

Ik vind het belangrijk om als arts een bijdrage te kunnen leveren aan het welbevinden van anderen.  Mijn specifieke aandachtsgebied zijn de esthetische en visuele aspecten van de mens. Gerichte aandacht voor het individu, verwennen en vertroetelen, eerlijke en maatgerichte adviezen geven dat de cliënten met een tevreden gevoel huiswaarts keren.

‘Mijn werkwijze en filosofie houdt in dat de behandeling een aanvulling kan en moet zijn op je lichamelijk en psychisch welbevinden. Ik zie injectables als een onderdeel van een groter geheel, namelijk als hulp om je mooier, zelfverzekerder, onafhankelijker te voelen.’

Cosmetisch arts Bébé Bertels Kliniek la Peche

Natuurlijke uitstraling

Schoonheid zit zowel van binnen als van buiten. De schoonheid van buiten is echter direct zichtbaar voor de omgeving. Schoonheid is voor mij het hebben van een natuurlijke, jonge en frisse uitstraling. Hierbij draait het niet meer om het weghalen van alle rimpels, maar het jonger laten ogen van de huid. Door opvallende of storende rimpels te verminderen, wordt er een natuurlijk mooi resultaat bereikt. Schoonheid moet passen bij de persoon. Ik hecht dan ook erg veel waarde aan persoonlijke wensen en verlangens van klanten, maar beoordeel dit wel altijd vanuit mijn kennis en ervaring op het gebied van injectables. Zo zal een klant altijd tevreden de deur uit gaan.

Kliniek la Peche in Varik

Zekerheid en zelfvertrouwen

Als het zelfvertrouwen van iemand belemmerd wordt door kleine ongemakken in het uiterlijk. Vanuit mijn werk, ervaring en kennis op het gebied van injectables wil ik u graag uw zekerheid weer teruggeven. Ik word blij als u zelfverzekerd de deur uit gaat.

Producten

Bij schoonheid draait het om goede producten. Uw huid is kwetsbaar. Het is dan ook erg belangrijk om goede producten te gebruiken voor uw huid. Ik ben van mening dat schoonheid niet draait om het gebruik van zoveel mogelijk verschillende producten, maar het hanteren van 1 lijn producten die goed bij uw huid past. In mijn kliniek maak ik gebruik van uitgebreid geteste en onderzochte producten.

Een mooie, natuurlijke uitstraling start hier!